escola-de-rock-la-nau-centtre-art-valls-tarragona


Un Espai
Únic
per a Totes les Edats

Benvinguts a l’Escola de Rock, el destí ideal per a amants de la música de totes les edats! Si sempre has volgut aprendre a tocar el teu instrument preferit i formar el teu propi grup de música, aquest és el lloc perfecte per a tu.

escola-de-rock-la-nau-centtre-art-valls-tarragona
nena-rock-escola-de-rock-la-nau-centtre-art-valls-tarragona

Aprenentatge amb Professors Experts

A l’Escola de Rock, estaràs acompanyat dels millors professors que t’oferiran una experiència única d’aprenentatge musical. No importa si ets principiant o ja tens experiència tocant, podem començar des de zero! Els nostres instructors estan dedicats a ajudar-te a assolir els teus objectius musicals, ja sigui tocant cançons que sempre has volgut interpretar o explorant nous gèneres.

Equipament de Primera Qualitat

Gaudeix d’accés a material de primera qualitat, igual al que utilitzen els professionals de la música arreu del món. Els nostres bucs d’assaig, amb una superfície de 24m2, estan dissenyats per oferir-te l’espai ideal per practicar i gravar les teves peces musicals. A més, tindràs l’oportunitat d’interactuar amb altres músics del territori, enriquint així la teva experiència i creant connexions valuoses.

Sense Matrícula ni Exàmens

A l’Escola de Rock, ens centrem en el plaer de gaudir de la música. No cal pagar matrícula ni passar exàmens. Volem que et deixis portar pel compàs i que la música esdevingui una part essencial de la teva vida.

Sala Moon-Bucs assaig-La nau centre d'art
Sala Hendrix-Bucs assaig-La Nau Centre d'art

Sales on es fan les classes de l'Escola de rock de La Nau Centre d'Art

I amb Qui et formaràs?

Eduard-Fernandez-professor-escola-de-rock-la-nau-centtre-art-valls-tarragona

Eduard Fernàndez és professor de música a l’Escola de Rock de la Nau Centre d’Art de Valls. Amb una sòlida formació en guitarra elèctrica i experiència en diversos gèneres musicals, ha actuat en escenaris nacionals i internacionals, col·laborant amb diversos artistes i enregistrant àlbums.

A la Nau, Eduard imparteix classes de guitarra i dirigeix tallers de banda, on motiva els estudiants a desenvolupar les seves habilitats tècniques i creatives. Organitza concerts i recitals per als seus alumnes i integra tecnologia musical moderna en els seus programes educatius. La seva dedicació com a músic i educador ha inspirat molts joves a seguir les seves passions musicals.

Jordi Busquets és un músic veterà i un dels membres fundadors de la banda Itaca, reconeguda per la seva influència en la escena musical. Amb Itaca, ha gravat diversos àlbums aclamats i ha actuat en escenaris nacionals i internacionals, consolidant la seva reputació com a músic versàtil i innovador.

A més de la seva carrera amb Itaca, Jordi també exerceix com a professor a l’Escola de Rock de la Nau Centre d’Art de Valls, on comparteix la seva passió i coneixement musical amb els estudiants. Amb una metodologia interactiva i participativa, guia els alumnes a través de classes de guitarra i formació de bandes, fomentant la seva creativitat i confiança en l’escenari.

La seva doble faceta com a músic i educador ha deixat una empremta profunda a la comunitat musical de Valls. Jordi no només inspira els joves músics amb la seva música, sinó que també els motiva a explorar el seu propi potencial artístic i a perseguir els seus somnis musicals. A través de la seva dedicació i talent, continua sent una figura respectada i influent en el món de la música local.

Eduard-Fernandez-professor-escola-de-rock-la-nau-centtre-art-valls-tarragona

Escola de RocK

Vine i Deixa't Emportar per la Música

No perdis l’oportunitat de formar part d’aquest increïble viatge musical. Si vols que la música formi part de la teva vida i vols gaudir d’un espai únic per aprendre i tocar, l’Escola de Rock és el lloc perfecte per a tu.

T'apuntes?

Vine i descobreix l’art de la música amb nosaltres!.

Hey ho let’s go!

mano-cornuda-rock-escola-de-rock-la-nau-centtre-art-valls-tarragona