Els monogràfics d’arts escèniques estan destinats a adults (a partir de 16 anys) i s’està treballant per oferir varietat d’unitats formatives per col.lectius més heterogenis, tan per persones que han fet o no han fet mai teatre.

Un dels objectius principals és apropar les arts escèniques a les persones amb inquietuds artístiques que vulguin passar una estona d’experimentació i diversió, enriquint així el procés formatiu i creatiu a partir de les relacions intergeneracionals.

De moment aquests cursos son intensius, és a dir, s’impartiran monogràfics puntuals, amb la previsió de generar un grup d’adults estable que vulgui una formació continuada amb la possibilitat de mostrar un treball col.lectiu i trepitjar escenari.

També poder oferir formacions per col.lectius específics (docents, educadors, motors, etc) que vulguin integrar les Arts Escèniques, en la seva tasca educativa diària, ja sigui per treballar amb el teatre adaptat a l’educació o dinamitzar activitats concretes. 

Creiem que el teatre és una assignatura pendent dins dels centres educatius malgrat ser conscients que és una eina educativa potent que implica directament a l’alumne i el seu desenvolupament integral.